Ελ. Βενιζελου 12, Πικερμι, Αττικη, 190 09
info@upbeat.gr
+30 210 6036111, +30 6974647993

Η μουσική κάλυψη ενός γάμου, πρέπει να είναι τόσο ξεχωριστή, όσο και η σχέση του ζευγαριού! Να ξεφεύγει από τα κλισέ, να προσαρμόζεται στις προτιμήσεις των νεόνυμφων, να είναι κομμάτι της φιλοσοφίας τους, να είναι αυθεντική!

 

Γι’ αυτό στην Upbeat πιστεύουμε πως κάθε στιγμή έχει τη δική της σημασία και κάθε μελωδία πυροδοτεί συναισθήματα που ολοκληρώνουν μία εκδήλωση!

 

Οι DJs της εταιρίας μας δεν θα αντιμετωπίσουν ποτέ τον γάμο σας, σαν ακόμα μία εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα, ακολουθώντας την πεπατημένη.

Η προσωπική επαφή και ο σχεδιασμός ενός compilation όπως το έχετε φανταστεί θα σας αποδείξει πως όταν η μουσική επιμέλεια είναι ιδανική, τότε το event απογειώνεται!

 

Είτε επιθυμείτε την επιλογή μιας μουσικής μπάντας που θα ξεσηκώσει τους καλεσμένους του πάρτι σας συνοδεία κομματιών από τη λίστα ενός πεπειραμένου DJ, είτε θέλετε να ντύσετε το δείπνο σας με live κλασική μουσική ή ένα χορευτικό συγκρότημα να πλαισιώσει τους καλεσμένους, η Upbeat θα κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα, στήνοντας ένα φανταστικό σκηνικό!

 

Μοναδική, εμψυχωτική, εξειδικευμένη: έτσι πρέπει να είναι η μουσική κάλυψη ενός γάμου, μιας βάπτισης, ενός private party, ενός ξεχωριστού event και εμείς δεσμευόμαστε πως έτσι ακριβώς θα είναι!

Social Events

© 2018, Upbeat Music Designers, All Rights Reserved

elGreek