Ελ. Βενιζελου 12, Πικερμι, Αττικη, 190 09
info@upbeat.gr
+30 210 6036111, +30 6974647993

η ιστορία μας

Επικοινωνία

our story

Contact us

Ένας γάμος, η βράβευση του πιο δημιουργικού επαγγελματία, το ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι, κάθε event έχει τον δικό του χαρακτήρα και αναζητά την κατάλληλη ηχητική ταυτότητα για να αναδείξει τη φύση του.

Στην Upbeat μοιραζόμαστε το πάθος μας για τη μουσική και πιστεύουμε πως κάθε εκδήλωση, κοινωνικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, είναι μοναδική!

Με πολυετή εμπειρία στην μουσική επιμέλεια events κάθε είδους, την ενοικίαση εξοπλισμού ήχου, εικόνας και φωτισμού και με DJs που αφήνουν δυνατό απόηχο όπου εμφανίζονται, η Upbeat προσεγγίζει με αφοσίωση και επαγγελματισμό και τέλεια προετοιμασία την κάθε περίσταση, δημιουργώντας στιγμές που μένουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη!

Jazz ή rock n roll ήχοι, soul μπάντες ή παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα, απαλοί φωτισμοί ή αστραφτερές ντισκομπάλες, όλα είναι κομμάτια της Upbeat και συστατικά ενός επιτυχημένου, ειδικά σχεδιασμένου για τις ανάγκες σας, event!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ DJ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ

Βασίλης Καραντζάς

DJ - Ιδρυτής της Upbeat

Ιδρυτής της Upbeat είναι ο Dj Βασίλης Καραντζάς.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου Αθηνών ενώ οι βασικές του σπουδές είναι στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Με εικοσαετή εμπειρία στον χώρο της μουσικής επιμέλειας εκδηλώσεων, έχει καλύψει μουσικά άνω των 1000 events.

Ξεκίνησε το 1997 από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και έκτοτε έχει εργαστεί σε εκατοντάδες χώρους και ξενοδοχεία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, κυρίως στο Λονδίνο και στην Κύπρο.

Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με την μουσική επιμέλεια είχε εργαστεί ως ραδιοφωνικός παραγωγός ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρούσε μόνιμες στήλες σε μουσικά περιοδικά.

Διευθύνει την ομάδα της Upbeat, η οποία αποτελείται από ένα δίκτυο εξαιρετικά πεπειραμένων συνεργατών από όλους τους σχετικούς χώρους (djs, μουσικούς, μπάντες, τεχνικούς ήχου και φωτισμού).

Το ρεπερτόριό του καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της ξένης και ελληνικής χορευτικής μουσικής, από τα 60’s έως το σήμερα!

Μπορείτε να χορέψετε στα dj sets του σε πολύ γνωστά bars και bar restaurants της Αθήνας και φυσικά και στο επόμενο δικό σας event!

© 2018, Upbeat Music Designers, All Rights Reserved

elGreek